Slick

Slick 0.67

Slick: enigszins lelijke doch functionele multi-chatter

VOOR

  • Veel netwerken

TEGEN

  • Oogt gedateerd

Goed
7

Slick is een gratis chatprogramma dat onder andere ICQ, Yahoo, AIM, Windows Live Messenger en Facebook ondersteunt. Met deze software heb je dus al je contacten uit deze netwerken in één handig overzicht.

Slick presenteert je chatberichten en contacten in een bescheiden overzicht. Zo zie je direct wie er in welk netwerk beschikbaar is om mee te kletsen. Heb je overigens geen zin om iets in te typen dan staan er talloze emoticons (stemmingsplaatjes) voor je klaar.

Naast de reguliere chat-opties deel je eenvoudig bestanden met je contacten en bekijk je de gevoerde gesprekken nog eens. Slick is een prima chatprogramma voor oudere telefoons, maar op Android toestellen ziet het er een beetje gedateerd uit. Ook moet je rekening houden met het feit dat Slick Facebook koppelt aan een gebruikersnaam (niet aan een e-mailadres). Gelukkig stel je deze gemakkelijk via je eigen account in (kijk hiervoor in de instellingen van Facebook).

Slick is een nette multi-chatter voor je mobiele telefoon. Ben je vaak online en gebruik je meerdere sociale netwerken dan vormt deze software wellicht een uitkomst.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Meer

Beoordelingen about Slick